Magyar népszerűségét is méri valaki, nem a kormány

  • narancs.hu
  • 2024. április 24.

Belpol

Az az egyik kérdés, ki védi jobban a családi értékeket: Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc vagy Magyar Péter?

Közvélemény-kutatást készíttet valaki az Amarone Kft. megbízásából. A 444-hez eljutott egy beszélgetés, amelyből kiderül, mi mindenre kíváncsi a kérdező.

Az első kérdés az, hogy a válaszadó vagy családtagja nem dolgozik-e valamelyik újságnál, rádiónál, hírportálnál vagy a politikában. Kíváncsi a felmérés arra, mit gondol a megkérdezett, mi Magyarország legfontosabb problémája, és mi az, amitől leginkább tart a családja, milyen a vagyoni helyzete, és milyenek szerinte az ország gazdasági kilátásai.

Értékelni kell politikusokat is 1-től 4-ig terjedő skálán. A listán Magyar Péter, Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely, Vitézy Dávid, Orbán Viktor, Toroczkai László, Dobrev Klára, Szentkirályi Alexandra, Donáth Anna szerepel, illetve Soros György és Alex, valamint az Ellenzéki összefogás.

A közvélemény-kutatás kíváncsi a választási hajlandóságra, mit gondol a választó a főpolgármester-jelöltekről, Karácsony Gergely eddigi munkájáról, hajléktalanságról, forgalomról, környezetszennyezésről, a brüsszeli konzervatív konferencia ügyéről. Szóba kerül Orbán Viktor teljesítménye, a kegyelmi ügy, háború és béke, illegális migráció, határvédelem.

A kérdésre, hogy a családi értékeket ki védi jobban, csak három lehetőség közül lehet választani: Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és Magyar Péter.  

A Telex megkérdezte a közvélemény-kutatásról a Kormányzati Tájékoztatási Központot, ahonnan az a válasz érkezett, hogy a kormány nem rendelt meg semmi ilyesmit. 

A lap emlékeztet, hogy februárban az Amarone Kft.-hez tartozó Call Express kérdezte az emberek véleményét arról, a kegyelmi ügy miatt le kell-e mondania Novák Katalin köztársasági elnöknek. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk