Magyar Péter MCC-s diákokba futott bele a reptéren, Orbán Balázs ezt nem hagyta szó nélkül

  • narancs.hu
  • 2024. június 17.

Belpol

A politikai igazgató két dolog miatt örül ennek. 

„Indulás Brüsszelbe a néppárti frakcióülésre. A reptéren, az MCC-s diákok szerint is árad a TISZA” – írja Magyar Péter a Facebookon. A képen az alelnök fiatalokkal látható együtt. 

„Két dolog miatt örülök ennek a képnek: 1. Eddig minden nyilvános megszólalásodban gátlástalanul, penetráns módon hazudoztál az MCC-ről. Akkor ezt egyszer és mindenkorra be lehet fejezni. Eddig ugyanis “janicsároztad” őket, most meg máshogy akarod a politikai céljaidra felhasználni a diákokat! 2. Szép történet lesz, amikor majd együtt végignézzük, ahogy ugyanezzel a forradalmi lendülettel belemasírozol a Néppárt háború-, migráció- és genderpárti vonalába. Brüsszeli tanulmányút a javából!” – fogalmazott a bejegyzés alatt Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, a Mathias Corvnius Collegium (MCC) Alapítvány kuratóriumi igazgatója. 

Nem ez az első alkalom egyébként, amikor Magyar MCC-s diákokkal találkozik: még a közéleti szerepvállalása előtt, egy nyári fesztiválon készültek róla képek, ahol Lévay Anikóval és Hernádi Zsolttal együtt bulizik. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk