Magyar Péter Varga Judit új kapcsolatáról: Sok boldogságot!

  • narancs.hu
  • 2024. március 9.

Belpol

Az ÁSZ elnökével látták a kegyelmi ügybe belebukó Vargát. 

Ahogyan arról beszámoltunk, Varga Judit volt igazságügyi minisztert Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökével töltötte egy társaságban a szombat estét. 

Windisch Lászlóról és Varga Juditról a W Budapest ötcsillagos bárjában készült fénykép, ahol kéz a kézben társalognak. Az ÁSZ elnökét és a korábbi minisztert nem először látják együtt. A Gulyáságyú Média szerint január 4-én egymás mellett ültek a Zeneakadémián, ami még Varga lemondása előtt történt, ekkor még aktív fideszes politikus volt. A lap értesülései szerint kormánypárti körökben mutatkoztak már együtt a lemondás előtt is. A 24.hu úgy tudja, hogy a kapcsolat már a tavaly, év közepén kezdődött.

A Telex megkereste Magyar Pétert, a Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatóját, Varga Judit volt férjét. „Nem új kapcsolatról beszélünk, de ettől függetlenül nagyon sok boldogságot kívánok Juditnak!” – mondta Magyar a portálnak. 

Magyar miután kirobbant a kegyelmi ügy, és Novák Katalin és Varga Judit is lemondott tisztségeiről, a nyilvánossághoz fordult, hogy rendszerkritikus megállapításokat tegyen. Azt mondta, amikor 2020-ban bejelentették, hogy válnak, Magyart behívták a Karmelitába beszélgetni, és ott kértek tőle valamit.

Azt nem mondta el, hogy mit, de annyit elárult, hogy a válás mikéntjét illetően fogalmaztak meg kérést. Erre ő nemet mondott, majd néhány nappal később a Diákhitel Központban, amelynek akkor igazgatója volt, egy tárgyalás közben a titkárnője szólt, hogy itt a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal. Mindent feltúrtak, minden gépet, telefont lefoglaltak. Este azt a baráti tanácsot kapta Gulyás Gergelytől, aki egyébként a barátja, hogy ne csináljon semmit, nem lesz semmi gond.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk