Már több mint 100 ezren voksoltak az alternatív oktatási népszavazáson

  • narancs.hu
  • 2023. október 30.

Belpol

Hétfő éjfélig még lehet szavazni a hét kérdésben, az aHang és az Egységes Diákfront további lépéseket tervez.

Az alternatív oktatási népszavazás utolsó napján a szavazók száma délutánra átlépte a 100 ezer főt – közölte az aHang és az Egységes Diákfront hétfőn, hozzátéve, konkrét lépéseket terveznek annak érdekében, hogy reakcióra kényszerítsék a kormányt.

„Az elmúlt két hónap megmutatta, hogy semmilyen probléma nem oldódott meg az oktatás terén, sőt több esetben súlyosbodtak is. Mindeközben úgy tűnik, a kormány továbbra sem akar a valódi kérdésekkel foglalkozni, helyette több milliárd forintért indít újabb propaganda konzultációt” – olvasható a közleményben. A két szervezet kedden ismerteti az alternatív népszavazás végeredményét. Hozzátették, bár október 30-án véget ér az alternatív referendum, az oktatás reformjáért folyó küzdelemnek közel sincs vége, sőt a két szervezet azt ígéri, hogy

kedden egy olyan bejelentést tesznek, amely meghatározza a következő időszak megmozdulásait és tiltakozásait. 

Hétfőn még lehet szavazni, online egészen éjfélig lehet leadni a hét kérdésben a voksokat a 7igen.hu oldalon.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk