Márki-Zay is kommentelte Orbán legújabb posztját

  • narancs.hu
  • 2022. január 30.

Belpol

Orbán az európai szélsőjobbos pártok találkozója után írta ki kacsintós emoji mellett, hogy "Van kérdés?"

Miután szombaton Orbán Viktor az európai szélsőjobbos pártok találkozóján vett részt, ahol egy "koordinációs irodáról" állapodtak meg a felek, Facebook-oldalán közzétett egy "Tűzvonalban" felirítú fotót. Az emellé írt, nyilván frappánsnak szánt miniszterelnöki összegző pedig mindössze annyi volt: "Van kérdés? ;)"

Szokás szerint persze Orbán miniszterei és párttársai kezdtek éljenezve kommentelni, ám aztán megjelentek az ellenzéki politikusok is. Márki-Zay Péter szintén lecsapott a lehetőségre, és beszállt a kommentfolyamba. "Nekem lenne pár" – jegyezte meg.

Márki-Zay hetek óta hiába próbálja vitára hívni Orbán Viktort. A vitára való felkérésre Orbán Viktor nevében egyelőre Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója reagált Márki-Zay kihívására, mégpedig úgy, hogy "beosztottal nem vitatkozunk".

Így aztán szombaton már Lázár Jánosnál is próbálkozott, hiszen Márki-Zay az áprilisi választáson nemcsak az ellenzék listavezetőjeként és miniszterelnök-jelöltjeként, hanem a Csongrád megyei 4-es választókerület egyéni képviselőjelöltjeként is indul. Utóbbi versenyben Lázár János lesz az ellenfele.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk