Márki-Zay ellátogatott a Szájer által híressé tett brüsszeli ereszhez

  • narancs.hu
  • 2021. november 11.

Belpol

"Ezen az ereszen  nemcsak Szájer József, a magyar homofób alaptörvény szerzője ereszkedett le, hanem a Fidesz is" - mondta.

Mint arról beszámoltunk, Márki-Zay Péter brüsszeli látogatáson tartózkodik, ahol az ellenzéki miniszterelnök-jelölt EU-s politikusokkal találkozik.

Programja során időt szakított arra is, hogy ellátogasson ahhoz a brüsszeli ereszhez, amelyen tavaly november 27-én Szájer József ereszkedett le sietősen, miután részt vett egy a belga járványügyi szabályokat megszegő brüsszeli szexpartin, amelynek a rendőrség vetett véget. Mint ismeretes, a képviselő hátizsákjában kábítószert foglaltak le, amiről Szájernek, állítása szerint, nem volt tudomása és nem is fogyasztott belőle.

Márki-Zay Péter tegnap este azzal kezdte az eresz előtt elmondott beszédét, hogy meggyőződése szerint az ereszen"nemcsak Szájer József, a magyar homofób alaptörvény szerzője ereszkedett le, hanem a Fidesz is. A Fidesz ereszkedett olyan erkölcsi mélységekbe, ahonnan nincs visszaút. Ez a Szájer József által fémjelzett, homofób alkotmányt író Fidesz az, amely egy melegellenes gyűlöletkapmánnyal tervezett választást nyerni egészen idén augustus közepéig, amikor sikerült leállítanunk ezt a gyűlöletkampányt" - mondta a Facebookon posztolt videóban Márki-Zay.

Elmondta azt is, hogy a remélt áprilisi választási győzetelm után Magyarország be fog lépni az Európai Ügyészségbe, bevezetik az eurót, nyilvánosságra hozzák a kommunista ügynökaktákat, megsemmisítk a homofóbtörvényt és szabaddá teszik a közösségeknek a vallásgyakorlást.

"Ezen az új Magyarországon még a fideszes politikusok is nyíltan vállalhatják homoszexualitásukat, nem lehet majd őket zsarolni ezzel, mert ebben semmi szégyenletes nem kell hogy legyen" - zárta ereszes beszédét az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

hogy november 27-én részt vett a belga járványügyi szabályokat megszegő brüsszeli szexpartin, amelynek a rendőrség vetett véget. A képviselő hátizsákjában kábítószert foglaltak le, amiről Szájernek, állítása szerint, nem volt tudomása és nem is fogyasztott belőle.

 

 

„Itt ért véget Szájer József, a Fidesz és az EPP európai parlamenti képviselőjének politikai karrierje, aki a rendőrségi intézkedést elkerülendő, ezen az ereszcsatornán keresztül próbálta meg elhagyni egy illegális ekis orgia helyszínét a COVID-19 járvány alatt 2020. november 27-e péntek éjjel”

 

Figyelmébe ajánljuk

A pénztelenség segíthet a Homokhátságon

Lényegében elkaszálta a kormány a Homokhátság, pontosabban a Duna-Tisza-köze vízpótlási projektjeit. Egy határozatban a leghátulra sorolták a beruházást, így aligha lesz esély arra, hogy megvalósuljon. Elsőre rossz hírnek tűnik ez, valójában ennél jobb nem is történhetett volna a térséggel.