Meghosszabbítja a kormány a szankciókról szóló konzultációt

  • narancs.hu
  • 2022. december 7.

Belpol

Még gyorsan rátesznek egy lapáttal, ha már Orbán bevezette a "szankciós benzinár" fogalmát.

"Mindannyian érezzük a szankciók hatását, ezért is fontos, hogy mindenki elmondja a véleményét" - jelentette be a Facebookon Szentkirályi Alexandra.

Az eredetileg december 9-ig tervezett konzultációban a kormány kérdőíveit így december 15-ig lehet kitölteni. Szentkirályi szerint a konzultációra nagy az érdeklődés, több tízezren küldik vissza naponta az íveket, de még sokan vannak azok is, akik visszaküldenék, vagy online töltenék ki. 

A konzultáció meghosszabbításáben persze semmi meglepő nincs, hiszen a kormány épp tegnap este döntött a benzinársapka kivezetéséről, ennek okaként pedig természetesen a brüsszeli szankciókat nevesítették, Orbán Viktor mai közösségi oldalon közzétestt posztjában pedig már "szankciós benzinárakról" beszélt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk