Mégsem nyomoznak külön az „ördög ügyvédje” ellen

  • BM
  • 2019. november 26.

Belpol

Pedig a Magyar Nemzet ezt állította. Lehet, hogy nem írtak igazat?!

Ahogyan arról a Narancs.hu is beszámolt, a Magyar Nemzet szombaton az állította, hogy egy ellenzéki párt körüli kör lehet az ördög ügyvédje, tehát annak a blognak a szerzője, aki az önkormányzati választás előtt Borkai Zsoltról leleplező videókat szivárogtatott. A lap azt írta, a rendőrség hamis vád és nagy nyilvánosság előtti rágalmazás miatt gyanúsítja az említett kört, sőt személyeket is beazonosítottak.

A 24.hu a megkereste a rendőrséget, hogy valóban nyomoznak-e, ki vagy kik közölték a lemondott győri polgármester adriai orgiájáról készült felvételeket. Az ORFK azt válaszolta: az említett ügyben a rendőrségen nincs folyamatban nyomozás. A vádakra egyébként szombaton reagált az ördög ügyvédje.

Az ördög ügyvédje: „Polt, kapj el, ha tudsz!"

Reagált a szivárogtató a ma megjelent hírekre. „Tényleg az a fontos, ki vagyok én? Vagy inkább az, honnét és mennyit loptak Borkai, Rákosfalvy és a győri polip tagjai? Vagy továbbá az, honnét volt pénzük örömlányokra, jachtozásra, sportautókra, óriási birtokra, éttermekre, repülőkre, Maldív-szigeteki utazásokra, balatoni luxusnyaralókra?

Figyelmébe ajánljuk