Megszállják a köztereket a Fidesz aktivistái a Stop, Gyurcsány! petícióval

  • MTI/narancs.hu
  • 2021. augusztus 31.

Belpol

Kocsis Máté nyilatkozott arról, hogy mindenhol ott lesznek.

Az ország minden választókerületében, minden forgalmas ponton, október 23-ig gyűjtik az aláírásokat a Stop, Gyurcsány!, Stop, Karácsony! petícióhoz a Fidesz aktivistái - mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

 Kocsis elmondta, a céljuk az, hogy minél több emberhez - lehetőleg mindenkihez - eljussanak a petícióval.

"Fontos, hogy minden magyart emlékeztessenek arra, hogyan kormányoztak azok a baloldali szereplők, akik most vissza akarnak térni a hatalomba. A gyűjtés a tervek szerint október 23-ig tart, ami egybeesik a gyurcsányi vérengzés 15. évfordulójával" - tette hozzá.

Kocsis Máté szerint az eredmény majd erős üzenet lesz a Gyurcsány vezette baloldalnak, mert azt fogja kifejezni, hogy az emberek nem felejtették el a Gyurcsány-korszakot, és nem akarják, hogy visszatérjen a múlt.

"Aki nem akarja, hogy Gyurcsányék újra hazudjanak reggel, éjjel meg este, azt arra kérjük, írja alá a petíciónkat!" - mondta Kocsis Máté, aki nem fogta vissza a gyurcsányozást, és újra elmondta, hogy a Fidesz szerint Gyurcsány " a főnök a baloldalon", az ellenzéki prátok vezetői pedig mind a  "Gyurcsány-show szereplői".

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk