Menczer Tamás: Magyar Péter elvesztette a fiát, jellemtelen vesztes, az is marad

  • narancs.hu
  • 2024. június 10.

Belpol

Szerinte a Fidesz-KDNP Európa legjobb eredményét érte el az EP-választáson. 

„Az óbaloldal szereplőit a magyarok elzavarták. A magyarok azt mondták, hogy nincs szükségük olyanokra, akik Brüsszelben folyamatosan, tendenciózusan és kitartóan elárulják a magyar érdekeket nyilván dollárokért cserében” – fogalmazott Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a parlamentben újságírói kérdésre válaszolva

Menczer szerint a Fidesz-KDNP a legjobb eredményt érte el Európában, soha nem kaptak EP-választáson annyi szavazatot, illetve ha országgyűlési választás lett volna, megint kétharmaduk lett volna. Magyar Pétert „újbaloldalnak” titulálta. „Meg kell mondjam, én nagyon örülök. Gondolkoztam még az éjjel és reggel is, és arra jutottam, hogy a tegnap nem is alakulhatott volna jobban. Ugyanis, hogyha én választhattam volna soros ellenfelet a következő időszakra, én őt választottam volna.”

Szerinte Magyar Péterrel egy illúzió korszaka lezárult.

„Eddig egy felfestett, megrajzolt történetet láttunk, de innentől kezdve ő egy számon kérhető, elszámoltatható politikus, és el fogja árulni a szavazóit, és ha úgy alakul, és úgy fog, mert ismerjük a karaktert, el fogja árulni a hazáját is. Aki a feleségét elárulta, és felvette diktafonnal, az bárkit, bármikor elárul.” 

A baloldal lecserélődik szerinte, Magyar Péter pedig soha nem lesz nagy vezető és miniszterelnök, mert „mindig az az ember marad, aki lehallgatta a feleségét azért, hogy ebből politikai tőkét kovácsoljon”. Hozzátette, Magyar elvesztette a fiát, ő egy jellemtelen vesztes, mindig az is marad.

Az EP-választást tényleg a Fidesz nyerte meg, azonban a Magyar Péter vezette Tisza Párt 30 százalékot kapott, így 7 képviselőt delegálhat az EP-be. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk