Minden olyan médiumot beperel Nyírmártonfalva polgármestere, mely beszámolt a lombok nélküli lombkoronasétányról

  • narancs.hu
  • 2023. április 20.

Belpol

Vérig sértették és lejáratták, szóba sem áll velük, amíg az ügynek nincs vége. 

Nem áll szóba a sajtóval Nyírmártonfalva polgármestere, Filemon Mihály, aki az ATV Híradójának azt mondta, mivel a média az elmúlt időszakban vérig sértette és lejáratta a lombkoronasétánnyal kapcsolatban, ezért azokat a médiumokat, akik erről tudósítottak, mind beperli, és amíg ennek nincs vége, addig nem kíván senkivel sem szóba állni. 

Mint ismert, az elmúlt hetek egyik legfelkapotabb témája lett, hogy Nyírmártonfalván épült uniós támogatásból a helyi polgármester telkén egy lombkoronasétány, melynek környezetében tarra vágták az erdőt. A sétányt az Európai Bizottság is vizsgálja, hogy történt-e szabálytalanság. 

Filemon Mihállyal és a lombkoronasétánnyal részletesen foglalkozik a friss Magyar Narancs. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk