Műlábat hagytak ott Orbánéknak Tiborcz István elitklubja előtt

  • narancs.hu
  • 2023. október 12.

Belpol

Az aktivista azt szeretné, ha végre tényleg a saját lábára állna a család.

Keresztény Zoltán, a politikai performanszaival az elmúlt időszakban több lájkot is szerzett aktivista ezúttal Tiborcz István cégének privát klubját látogatta meg egy kis figyelemfelhívásra. Keresztény ezúttal egy műlábat hagyott a Botamiq klubra hallgató, a nyilvánosság számára teljesen zárt klub bejárata előtt. Mint írta, az Orbán családnak szánja, hogy „végre a saját lábukra tudjanak állni és ne nyúljanak a közösbe.”

A szeptemberben megnyílt Botaniq Klub öndefiníciója szerint az angolszász privát klubok hagyományait és a századforduló Magyarországának előkelő klubéletét idézi meg, ezért csak tagságival lehet belépni. A valóság annyira nem ismert, ugyanis a svábhegyi klubnak már a bejáratánál is akadályozzák a fotózást a biztonsági őrök.

Keresztény korábban gyerekkoporsót tett Orbán Viktor felcsúti háza elé, később páncélszekrényt Mészáros Lőrinc budai luxusvillájához, legutóbb pedig gumilövedékeket szórt Gyurcsány Ferencék háza elé.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk