„Nekem ettől már felfordul a gyomrom”

  • narancs.hu
  • 2019. február 23.

Belpol

Molnár Áron színész-rapper szerint ne legyünk közönyösek, mert az feljogosít a gyűlöletkeltésre.

„Ez így rohadtul nincs rendben” – mondta a színész a Facebookra kiposztolt videójában, miközben a háta mögött látható Soros Györgyöt és Jean Claude Junckert ábrázoló plakátra mutat.

„Ez itt a hátam mögött ellenségkép-gyártás, amiből nekem nagyon elegem van” – szögezte le Molnár, majd azt kérte, hogy a szülők a gyerekeikkel, a gyerekek pedig a szüleikkel beszéljenek erről, továbbá hogy ne legyünk közönyösek, mert az feljogosít az újabb gyűlöletkeltésre. „Nekem ettől már felfordul a gyomrom” - mondta.

Molnár Áron (aki egyébként az RTL Klub Mi kis falunk című sorozatában Matyit alakítja) először a Tanulni akarunk! című dallal került be a köztudatba a 2018-as országgyűlési választások előtt.

A dal – melyet több mint egymillióan néztek meg – az oktatás hibáira hívta fel a figyelmet. Molnár Áronnal közelmúltban készült interjúnkat itt olvashatják:

Katonák és alkotók – Molnár Áron színész, rapper, aktivista

Azért foglalkozik a noÁrban közéleti rappel, hogy egyszer majd ne kelljen félni Magyarországon. Ellenzéki balekoskodásról, függetlenségről és a Figyelő-ügyről is beszélgettünk. Magyar Narancs: Ujj Mészáros Károly legújabb filmjében a rendszer ellen lázadó punkot játszol. Testhezálló a szerep? Molnár Áron: Nem mosnám össze a noÁrt és a színész Molnár Áront.

Neked ajánljuk