Nem engedik be a Magyar Narancsot a Fidesz eredményvárójára

  • B.P.M
  • 2019. május 24.

Belpol

Elutasították a kérelmünket.

„Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönjük az érdeklődését, azonban tekintettel a hazai és külföldi sajtóorgánumok nagyszámú jelentkezésére, valamint a helyszín befogadóképességére az Ön regisztrációs kérelmét nem tudtuk elfogadni.

Megértését köszönjük.

Üdvözlettel:

Fidesz Sajtó” - írták közleményükben.

Tehát a Magyar Narancs nem tud ott lenni a Fidesz eredményváróján, ami voltaképp nem nagy meglepetés, higyen az elmúlt években a kritikus sajtó egy részét nem engedte be a párt a fontosabb rendezvényeire, ami egyben azt is jelenti, hogy lemaradunk Semjén Zsolt és Orbán Viktor 2018-as Kossuth-nótájáról.

Sőt, korábban még a főpolgármester, Tarlós István sem engedte be a Narancsot helyhiányra hivatkozva sajtótájékoztatójára. Igaz, az utóbbi időben több jel is arra utalt, hogy közben a fideszesek azért olvasnak minket, mi több, Orbán kezében is megfordul időnként a Magyar Narancs, csak szóba állni nem igazán akarnak velünk.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?