Németh Szilárd megint fontosnak érezheti magát

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. okt. 11., 17:24
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Gyorsan be is jelentette: "Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje"

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje - jelentette be a csütörtöki budapesti alakuló ülés után Németh Szilárd, a testület elnöke, a kormánypárt alelnöke, hangsúlyozva: "a veszély nem múlt el".

A politikus, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára elmondta: a 17 tagú testületbe az ország minden részéről kerültek be képviselők. Németh azt mondta: megállapították, hogy Európa egyik legnagyobb kihívása a népességfogyás, amit Magyarországgal ellentétben a Brüsszelben még többségben lévők bevándorláspártiak javaslata szerint a bevándorlók komoly pénzösszeggel való támogatásával orvosolnának.

És Magyarországon nagy a veszély, mert vannak olyan szervezetek, amelyek Soros György támogatásával bevándorláspárti politikát akarnak végrehajtani úgy, hogy mindeközben a magyar törvényeket be sem tartják.

Persze Németh arról nem beszélt, hogy idén jelentős mértékben csökkent az Európára nehezedő migrációs nyomás, Magyarország pedig - a hatályos jogszabályoknak megfelelően - 354 menekültet fogadott be.

Jönnek és elveszik! Idén eddig 354 menekültet fogadott be Magyarország

565-en adtak be kérelmet, a tranzitzónákban pedig 159-en várakoznak. Idén eddig 565 menedékkérelmet nyújtottak be és 354-en kaptak valamilyen védelmet (menekült, oltalmazott, befogadott) - válaszolta a Napi.hu kérdésére a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BMH). Jelenleg összesen 159-en vannak a két tranzitzónában.

Németh Szilárd arról is beszélt, hogy a kabinet egyik első intézkedéseként az ügyészséghez fordulnak, kérve a "Soros által kitartott bevándorláspárti szervezet", a Migration Aid párttá alakulásának vizsgálatát.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. okt. 11., 17:24
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  rworse
  2018. október 12., péntek 07:54
  Először bevándorlásellenes platformot akartak a pártban, de rájöttek, hogy abba minden Fidesz-tag belépne, amivel nem is az lenne a baj, hogy így már nem is platform lenne, hiszen miért is ne lehetne egy platform 100%-os (sőt!), hanem hogy így túl sokfelé oszlana a végvári küzdelemhez az ország által megajánlott rendkívüli hadiadó.
 2. 3
  naki
  2018. október 11., csütörtök 21:24
  a nemzetiszotyialista tolvajkúrmány egyik orcája
 3. 2
  tiszapolgári
  2018. október 11., csütörtök 19:44
  Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes gebinje.
 4. 1
  csulla
  2018. október 11., csütörtök 19:00
  DEz a német állat cilust,mikor vizsgálja meg egy állat kurkász nemzeti veszettségre?

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kormányzati manőverek
Mi lesz a Corvinusszal?
Interjú a Libri vezetőivel
Halmos Ádám és Sárközy Bence a könyvkiadásról
Interjúk
Rév István, Baki Péter, Ligeti Gyuri
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Kis-Magyarország

Kultúra