Női önvédelmi tanfolyamot indít Jámbor András

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 25.

Belpol

És visszahozatná a határra vezényelt rendőröket Budapestre.

Közösségi rendrakást szervez a 8-9. kerületben, és női önvédelmi tanfolyamokat indít Jámbor András, Ferencváros és Józsefváros országgyűlési képviselője és a Szikra Mozgalom.

Jámbor közleménye szerint „biztonságsétát” is tartanak. Ennek résztvevői a II. János Pál pápa térről a Haller parkig mennek, és közben a helyiek elmondhatják, milyen problémákat tapasztalnak a lakóhelyükön. 

Az ellenzéki képviselő a biztonság megerősítése érdekében indított kampányában szóba fogja hozni, hogy a határra levezényelt rendőröknek vissza kell térniük Budapestre, mert 2019 óta kerületenként átlagosan négyszázzal kevesebben teljesítenek szolgálatot. Jámbor szerint több pénzre van szükségük az önkormányzatoknak ahhoz, hogy több jusson a kerületek tisztán tartására, országos drogstratégia is kell, és olyan intézményekből is hiány van, amelyek a megelőzésben, a leszokásban segítséget nyújtanak.

A biztonság ugyanolyan közszolgáltatás, mint az egészségügy vagy az oktatás – érvel a képviselő –, szerinte ma Magyarországon „a biztonság azoknak jut, akik meg tudják azt maguknak vásárolni, mint Orbánék a magánhadsereget Hatvanpusztán”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk