Rongálás miatt nyomoznak a Mi Hazánkkal szemben

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 25.

Belpol

Az ARC kiállításon „pozitív szavakkal” leragasztott plakát ügyében eljárás indult.

Rongálás vétsége miatt vizsgálódik a Fővárosi Nyomozó Ügyészség az ARC kiállításon lezajlott Mi Hazánk-akció miatt – írja a Telex.

Azon túl, hogy az eljárás zajlik, többet nem mondott az ügyészség „a büntetőeljárás eredményessége érdekében”.

A Mi Hazánk Mozgalom hétfőn ragasztott új feliratokat – Dúró Dóra elmondása szerint „pozitív szavakat” – az ARC kiállítás egyik plakátjára, mert a párt politikusai úgy gondolták, az eredeti üzenet családellenes. 

Az akciót videón dokumentálta a párt, közben az ARC szervezői tiltakoztak, a rendőrök is figyelmeztették a párt politikusait, nem törvényes, amit tesznek. 

Az eredeti plakát az anyasággal járó nehézségeket szemléltette, és ahogyan a többi ezen a kiállításon, műalkotás. Alkotója Keczeli-Strausz Éva, címe: Anya vagy, ne panaszkodj!

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk