Blikk: Novák Katalin rokonait is megosztja a kegyelmi ügy

  • narancs.hu
  • 2024. február 26.

Belpol

A lemondott államfőtől a családjában is sokan elfordultak. 

Palotás Katalint felkavarta, hogy rokona, Novák Katalin kegyelmet adott a pedofil bűncselekmény eltussolása miatt elítélt K. Endrének – írja a Blikk

Mint mondta,

„óriásit csalódtam Novák Katiban”.

Moldova György özvegye nem érti, hogy volt képest kegyelmet adni egy „ilyen ocsmány ügy” jogosan elítélt szereplőjének. Szerinte ez csalódás azoknak is, akik igazi államfőt láttak benne. Palotás szerint „Kati pontosan tudja, mi a véleményem az általa is szolgált rendszerről. Ezt mindig tiszteletben tartotta”.

Lemondása óta nem beszéltek, de a családjukban sokan elfordultak Nováktól állítása szerint. Palotás egyébként óriási szerepet tulajdonít a döntésben Balog Zoltánnak, aki végül a zsinati lelkészi elnökségről lemondott, de a püspökségről nem. 

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk