Nyugdíjemelést jelentett be Orbán Viktor

  • narancs.hu
  • 2022. december 13.

Belpol

Aláírta a kormányrendeletet a miniszterelnök.

Január elsejétől 15 százalékkal megemeljük a nyugdíjakat!"

– jelentette be a miniszterelnök. A Facebook oldalán közzétett videóban Orbán Viktor azt mondta, "az elhibázott brüsszeli szankciók miatt egész Európában tombol az energiaválság, ez bennünket, magyarokat is nyomaszt és érint. Védekeznünk kell. Mi, magyarok ársapkákkal és rezsicsökkentéssel védjük a családokat."

Orbán szerint a védekezés közben arról sem szabad megfeledkezni, hogy Magyarországnak nagy céljai vannak, amelyek túlmutatnak a nehéz időszakokon, az egyik ilyen a nyugdíjasok méltó életének biztosítása és a nyugdíjak értékének megőrzése. "Ezt a célt 2010 óta minden évben sikerült elérnünk. Most, hogy 15 százalékkal emeljük január 1-jével a nyugdíjakat, ez 2023-ban is így lesz." Persze, most az inflációról, a forint gyengüléséről nem beszélt a miniszterelnök a nyugdíjak értékmegőrzése kapcsán, a "jó hírt" jelentette csak be.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk