Orbánék titkos nyaralója – Itt vannak a képek!

  • narancs.hu
  • 2016. április 14.

Kis-Magyarország

Orbán Győző nevén van az ingatlan, őt nem nagyon látták még a helyszínen, Mészáros Lőrinc embereit viszont igen, ők állítólag a közelmúltban csinosítgatták a ház környékét.

Tegnapi bejegyzésünkben már olvashatták: Orbán Viktor a hatvanpusztai majorság mellett egy másik rezidencián is elbújhat a kíváncsi szemek elől. Az alcsútdobozi Rézhegyen álló, örökpanorámás nyaralót először Mészáros Lőrinc vette meg, ma Orbán Győző tulajdonában áll.

Tekintsék meg fotósunk, Sióréti Gábor nyaralóról készült képeit!

false

 

false

 

false

 

false

 

false

 

false

 

false


 

false

A legfrissebb Magyar Narancsban olvashatnak az Orbán család és Mészáros Lőrinc közötti ingatlankeringőről, illetve azokról az alcsútdobozi luxusházakról, ahol a felcsúti polgármester vendégül láthatja a fideszes nagyurakat.

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.