Orbán Viktor visszalépett a 444 elleni pertől, de már fizetnie kellett

  • narancs.hu
  • 2024. május 17.

Belpol

Korábban a szerkesztőségünket is beperelte a miniszterelnök, veszített.

Elállt a sajtópertől a magyar miniszterelnök, amit a 444.hu ellen indított a Fővárosi Törvényszéken, de már túl későn. Mivel egy nappal a tárgyalás pénteki időpontja előtt táncoltak vissza az ügyvédei, ezért a bíróság arra kötelezte Orbánt, hogy fizessen meg 280 ezer forint perköltséget a 444.hu számára, és a magyar állam illetékszámlájára utaljon el 3600 Ft eljárási illetéket.

Mivel Orbán Viktor fizetése már eléri a bruttó 6,3 millió forintot, ez vélhetően nem jelent neki gondot.

A miniszterelnök azért indított pert magánszemélyként több szerkesztőség ellen, mert szerinte hazugságokat állított a SPAR vezérigazgatója a Lebensmittel Zeitung hasábjain, és az ő szavait szemléző sajtótermékek is. A SPAR-vezérigazgatója azt mondta, Orbán oligarchái miatt menekítenek ki vagyont Magyarországról.

Orbán egyébként a Magyar Narancsot is beperelte a hír utánközléséért, de a miniszterelnök ellenünk elvesztette a pert elsőfokon. Ebben a cikkben olvashatók a részletek.

És az alábbi hír miatt perelt Orbán.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk