Orbánnak A Keresztapa jutott eszébe arról, hogy Soros a fiára hagyta pénzügyi birodalma irányítását

  • narancs.hu
  • 2023. június 12.

Belpol

Orbáni humor, vagy mi.

Orbán Viktor A Keresztapa egyik híres jelenetével reagált arra a hírre, hogy Soros György a fiára hagyta a pénzügyi birodalma irányítását. "Soros 2.0" – kommentálta a miniszterelnök a Twitteren a Marlon Brando és Al Pacino közös jelenetét felhasználva.

Mint arról lapunk is beszámolt, Soros György átadja pénzügyi birodalma irányítását fiának, Alexander Sorosnak. A Wall Street Journalnak adott interjújában Soros György azt mondta: korábban nem akarta, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványait (OSF) öt gyermekének egyike vegye át, végül azonban úgy döntött, hogy az alapítványt és 25 milliárd dolláros vagyonának kezelését átadja fiának, a 37 éves Alexander Sorosnak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk