Orbánnal közös képet osztott meg Huszár Viktor, Gattyán György pártjának egyik alelnöke

  • narancs.hu
  • 2022. január 11.

Belpol

A fiatal közgazdász a Rahimkulov-család egyik üzletében bukkant fel.

Saját honlapján közölt közös fényképet Orbán Viktor miniszterelnökkel Huszár Viktor, akiről a napokban derült ki, hogy a milliárdos Gattyán György pártjának egyik alelnöke lesz, vette észre a Népszava.

Mint írják, a fiatal közgazdász, sportvezető a Rahimkulov-család egyik üzletében bukkant fel.

Karácsony Gergely főpolgármester két napja írt arról Facebook-oldalán, hogy az orosz oligarchafamília és Huszár csalta fel közös irodájukba – az Orbán-család könyvelője, a jelenleg Rahimkulovék körül mozgolódó Gansperger Gyula segítségével – Bajnai Gordon volt miniszterelnököt egy „baráti beszélgetésre.” Az eszmecsere hanganyagát manipulált formában a kormánysajtó azóta is a fővárosi vezetés lejáratására használja.

Karácsony vasárnap arról írt, hogy "Rahimkulovék üzlettársa nem más, mint egy bizonyos Huszár Viktor. Ez az ember pedig most lett alelnök a Gattyán-pártban. Abban a pszeudo szervezetben, amelynek hirtelen jött feltűnése tisztán és világosan a Fidesz érdekeit szolgálja. Úgy, mint a főpolgármester-választáson a Berki nevű, ha még emlékeznek rá… Így érnek össze Magyarország szupergazdagjai, a Rahimkulovok és Gattyán a Fidesszel, a gazdasági érdekek a politikai hatalmi érdekekkel, a fideszes korrupció az ellenzéket célzó lejárató kampánnyal. Rogán mindig is ebben utazott, de régebben kevésbé átlátszóan csinálta".

Címlapképünk forrása: https://viktorhuszar.com/

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk