Pénteken újabb hídfoglalást tart a Kutyapárt

  • narancs.hu
  • 2022. július 20.

Belpol

Azt kérik a résztvevőktől, hogy érkezzenek szomorú fejjel. 

Péntek este 6 órára ismét tüntetést hirdetett meg a Magyar Kétfarkú Kutya Párta a kata szabályainak átalakítása miatt. 

Az újabb tüntetés "KATA ALÁÍRTA – Tüntetés és utcafórum az Erzsébet hídon" néven fut, vagyis ismét hídfoglalással készülnek. 

Az esemény leírásában a Facebookon azt kérik a résztvevőktől, hogy "szomorú fejjel a tenyerükön" érkezzenek, vagy vigyenek magukkal szomorú fejet ábrázoló táblát. 

Emellett "a múlt héten megszokott hangulat mellett most bővített programmal készülünk: szeretnénk felszólalási lehetőséget adni a színpadon és a híd különböző pontjain minden társadalmi csoportnak, akik nem az elmúlt 12 év miatt szeretik ezt az országot. Emellett utcafórumot is szervezünk, hogy megpróbáljuk kitalálni, milyen lehetőségeink maradnak akkor, ha véletlenül mégse bukna meg a kormány a mostani tüntetéshullám miatt." Ennek jegyében várják is a felszólalni kívánó civil - és szakszervezetek képviselőit. 

A múlt héten a Kutyapárt szervezésében a tüntetők kétszer is elfoglalták az Erzsébet hidat: csütörtökön hídon grillezést tartottak, pénteken pedig óriási rezsiszámlát is égettek a hídon

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk