Potápi Árpád nem tudott róla, hogy körözött bűnözővel fotózkodik

  • narancs.hu
  • 2022. július 19.

Belpol

Az illető nem is volt meghíva a rendezvényre, ahol felvétel készült róluk. 

„A turisztikai díjátadót nem a Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárság, hanem Az Utazó című turisztikai magazin szervezte”, és Potápi Árpád János államtitkár csak „meghívottként volt jelen az eseményen” – ezt válaszolta a 444.hu megkeresésére Debreceni-Tóth Gabriella a Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkári Kabinet munkatársa. 

Az államtitkárság szerint a budapesti díjátadóra csak az étterem tulajdonosai, Pethő József és felesége kaptak meghívást,„Pethő Attila nem szerepelt sem a díjazottak, sem a meghívottak között és a Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárságnak nem volt róla tudomása, hogy körözés folyik ellene”.

Pár órája számoltunk be róla, hogy Pótápi Árpád nemzetpolitikáért felelő államtitkár zaklatásért, ütlegelésért és testi sértésért elítélt, később eltűnt és Romániában körözött bűnözővel fotózkodott . A felvételeket Potápi Árpád Facebook-oldalán közölték, de fél óra múlva le is szedték onnan. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk