Vezérigazgató-csere az Indexnél

  • narancs.hu
  • 2019. július 15.

Belpol

Andacs Botond helyét újra Pusztay András veszi át.

Az Index a kreativ.hu számára eljuttatott közleményben adta hírül, hogy Andacs Botond távozik az Index vezérigazgatói posztjáról július 15-i hatállyal. A helyére pedig Pusztay András kerül, aki korábban évekig vezette a portált.

„Nincs másik. Erre gondoltam a felkérés pillanatában. Volt idő, amikor úgy éreztem, hogy az Index erősebb lehet nélkülem. Akkor fel is álltam. De ha most rám van szükség, akkor itt a helyem. Ez érzelmi kérdés” -  nyilatkozta Pusztay, akinek jelenlegi célja az Index médiapiaci pozíciójának erősítése.

Andacs Botond ezután az Indamedia gazdasági igazgatója lesz; Ziegler Gábor, az Indamedia vezérigazgatója pedig az Index igazgatósági tagja lett.

Pusztay András közgazdász végzettséggel 20 éve dolgozik a médiában - emlékeztet a kreatív.hu. Dolgozott a Magyar Rádió, az Inforádió és a TV2 riportereként, majd a Magyar Televízió felelős-szerkesztője és műsorigazgatója volt. Korábban 2011-től 2017-ig vezette az Indexet, utána a Sziget Kulturális Menedzseriroda marketingigazgatójaként helyezkedett el.

Figyelmébe ajánljuk