Puzsér Róbert versenybe száll Tarlós ellen a főpolgármesteri székért

  • narancs.hu
  • 2018. október 11.

Belpol

A teljes ellenzéket lekörözve ütős videóval kezdte meg kampányát. Vigyázat, mindenki megkapja a magáét!

"2010-ben Tarlós István legyőzte az MSZP jelöltjét, az ingyenes BKV-val kampányoló Horváth Csabát. Miután 2014-ben a felejthetetlen Falus Ferencet legyőzte egy ló, az unokája és saját maga, Tarlós István legyőzte az MSZP és a DK újabb jelöltjét, Bokros Lajost, a hazai neoliberális baloldal apostolát. Neoliberális baloldal? Ez mit jelent?" - eleveníti fel Puzsér az elmúlt évek emlékezetes ellenzéki próbálkozásait, majd rátér Tarlósra.

false

"Tarlós István jó eséllyel 2019-ben is győzni fog, hisz mögötte áll az országot kifosztó, a jogállamot lebontó, a médiát uraló kormánypárt. Tarlós István erős jelölt, aki valóban ért a városüzemeltetéshez és nincsenek is korrupciós ügyei. Csakhogy amit képvisel, az a minden ízében korszerűtlen régmúlt. Stílusában egy komcsi tanácselnök, gondolkodása pedig maga a '70-es évek.

Tarlós István egyedül a vasbetonban, a robbanómotorban és természetesen az új Kádár Jánosban, Orbán Viktorban hisz. Tarlós István jó eséllyel 2019-ben is győzni fog. És azonban nem a személyét, nem a politika pártját kívánom kihívni.

Megpróbálom meggyőzni a Budapestieket, hogy 2019 őszén szavazzanak egy élhető és zöld főváros víziójára.

Ezt a programot, a Sétáló Budapest tervét indítom el 2019 őszén Tarlós István szmogban fuldokló, vasbeton Budapestjével szemben."

További részletek a videóban:

Bejelentem, hogy indulok a főpolgármesteri székért

Döntöttem. Legyen tánc!

Figyelmébe ajánljuk