Rommá nyeri magát a szexvideóval támadott Wittinghoff Budaörsön

  • BM
  • 2019. október 13.

Belpol

Szexvideó ide vagy oda.

25 százalékos feldolgozottságnál 71,5 százalékon állt Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester – írta meg a hvg.hu. A városvezetőt a kampányban egy titokban rögzített szexvideóval támadták, de ezek szerint nem veszített a támogatottságból.

FRISSÍTÉS: Wittinghoff 95 százalékos feldolgozottságnál 72 százalékos eredményt szerzett.

Wittinghoff Tamás a rendszerváltás utáni magyar politika legmocskosabb történetének tartja a róla készült szexvideó publikálását

A politikus széke már hosszú évtizedek óta megingathatatlan. Borzalmasan érzi magát a botrány kirobbanása óta, de családjával együtt fel fogja venni a harcot a „gengszterek, az erkölcstelen gazemberek" ellen, akik megrendezték a jelenetet - nyilatkozta a Blikknek Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester, akiről a politikai ellenfelei szexvideót tettek közzé a neten.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?