Sarka Kata élettársának cége 40 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től

  • narancs.hu
  • 2019. március 20.

Belpol

Egy kis támogatás.

Az mfor.hu szúrta ki, hogy a Szerencsejáték Zrt. január-februári támogatásai között feltűnik Bessenyei István, Sarka Kata élettársa. A Zrt. 40 millió forintot ítélt meg a Netrise Hungarynek, aminek egyedüli tulajdonosa Bessenyei.

Bessenyei korábban Sarka Kata és Rogán Cecília üzlettársa is volt, és egyébként a Fidesz kedvenc őrző-védő cégének, a Valton-Sec-nek is kisebbségi tulajdonosa.

Március 11-én írtuk meg, hogy Bessenyei akkora luxusfészket épít a Svábhegyen, hogy abban még Rogánék is meghúzhatják magukat.

Sarka Kata élettársa akkora luxusfészket épít Svábhegyen, hogy abban még Rogánék is meghúzhatják magukat

Kis utca, hatalmas ház. Hónapok óta nagy a jövés-menés a Svábhegy egyik apró utcájában. A Fogaskerekű svábhegyi megállójától pár perce lévő, szűkös Felhő utcában konténerek és kisebb-nagyobb teherautók érkeznek naponta többször, miután az egyik telken nagy erőkkel épül egy új, pazar ingatlan.

Bessenyeivel érnek össze a Rogán-család és a milliárdos állami beruházásokat kapó Valton, lévén a propagandaminiszter feleségének, Rogán Ceciliának az üzlettársa Sarka Kata. Két közös cégük is van, a Nakama & Partners, valamint a tavaly decemberben alapított Top News Hungary Kft, fogalmaztunk korábbi cikkünkben.

false

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.