Skrabski Fruzsina marad Novák Katalin tanácsadója és barátja

  • narancs.hu
  • 2024. február 10.

Belpol

Kitart a végsőkig. 

„Kiállok Novák Katalin köztársasági elnök mellett, maradok tanácsadója és barátja. Bizalmam töretlen” – írta szombaton Skrabski Fruzsina, az államfő tanácsadója a Facebook-oldalán. 

https://www.facebook.com/skrabskifruzsina/posts/pfbid0ozCrqaHUFjNzz79o4Tx1Q1LssALMbg4YFz9ak4R6x7qcgjBcSHuMbvgT2NL5Bk26l?ref=embed_post

Múlt pénteken derült ki, hogy a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának bűnsegédje, K. Endre elnöki kegyelemben részesült. A felháborodás akkora, hogy hamarosan Novák Katalin bejelentést tesz az M1 csatornán. Az államfő tanácsadói közül Gundel Takács Gábor, Lackfi János, Szörényi Levente is kilépett a tanácsadói testületből. 

 

Skrabski Fruzsina, a Három királyfi Három királylány-mozgalom kuratóriumi elnöke korábban azt írta a Facebook-oldalán, Novák az egyik legtisztességesebb ember az országban, aki megfontolja döntéseit, ezért valószínű, hogy az elnök „titkosszolgálati akció” áldozata lett, és nem kapott meg minden szükséges információt a kegyelmi döntés előkészítéséhez. Igaz, azt is el tudja képzelni, hogy a bicskei gyermekotthon ügyében koncepciós perről van szó, amiről tudomása van az elnöknek (a korábbi igazgató tíz kiskorú fiút molesztált, kényszerített szexre éveken át). Aztán arról is írt, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy az egész kegyelmi ügyet azért robbantották, hogy módosíthassák az alkotmányt (ezt a posztját később törölte). 

Most viszont közölte, továbbra is az államfő tanácsadója lesz. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk