Súlyos balesetet okozott a porvihar

  • narancs.hu
  • 2023. március 11.

Belpol

A balesetben 26-an sérültek meg, 19 autó kigyulladt.

Öt kamion és 37 autó ütközött össze az M1-es autópályán az orkán erejű szél okozta porvihar miatt. Az autópályát mindkét irányban le kellett zárni Herceghalomnál, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A baleset szombaton délután történt az M1-es autópálya 26-os kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon történt.

 Az elsődleges adatok alapján a balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett. Összesen 26 ember sérült meg, közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan. A sérülteket négy mentőhelikopter szállította kórházba.

 

A porvihar problémát okozott más sztrádaszakaszokon is: a rajkai határátkelőt ideiglenesen le kellett zárni, mert az M15-ös autópályán nullára csökkent a látótávolság.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk