Szombaton ismét lesz Magyar Nemzet – szamizdat kiadásban, a kormányellenes tüntetés előtt

  • narancs.hu
  • 2018. április 13.

Belpol

Húszezer példányt nyomtatnak és ingyenesen terjesztik.

Ahogy azt mi is megírtuk, szombatra „Mi vagyunk a többség!” címmel hirdettek kormányellenes tüntetést az Operához, ahonnan a tömeg átvonul a Kossuth térre. Az eseményre péntek reggelig a Facebookon 33 ezren jelezték részvételi szándékukat. A szervezők az alábbiakat követelik:

  • A szavazatok újraszámlálását!
  • Gyűlöletkampány helyett szabad sajtót, pártatlan közmédiát!
  • Tisztességes választást! Új választási törvényt!
  • Az ellenzék ne magával harcoljon, hanem álljon ki a többségért!

A demonstráció elé a Magyar Nemzet munkatársai szerveznek egy megmozdulást „A Magyar Nemzet nem szűnhet meg!” címmel.

„Azt, hogy a Magyar Nemzet sorsa mi lesz, ebben a pillanatban nem tudhatjuk még biztosan. A szombat délután 4 órára a budapesti Pethő Sándor utcába meghirdetett találkozónkhoz időzítve rendkívüli számmal jelentkezünk. Vagyis: most szombaton biztosan lesz nyomtatott Magyar Nemzet, még ha nem is teljesen a megszokott formában. Küzdünk, utolsó lélegzetünkig! A lapot a megszokott terjedelemben, húszezer példányban fogjuk kinyomtatni és ingyenesen fogjuk terjeszteni. Aki el tud jönni a rendezvényre, biztosan kap belőle, aki pedig tud, vigyen magával több példányt is, terjessze környezetében” – írja Facebook-oldalán György Zsombor.

Az esemény leírása szerint mindenkit várnak, aki „szerint a 80 éves lap értéket képvisel, aki szerint szükség van a valóság bemutatására a pusztító kormányzati propagandával szemben, aki nem akarja, hogy egy gyűlölettel teli világban, fojtogató légkörben kelljen élnünk”.

György Zsombor

Tisztelt Olvasóink! Kedves Barátaink! Azt, hogy a Magyar Nemzet sorsa mi lesz, ebben a pillanatban nem tudhatjuk még biztosan. A szombat délután 4 órára a budapesti Pethő Sándor utcába meghirdetett…

Figyelmébe ajánljuk