Telex: azonnali hatállyal leváltották a paksi atomerőmű vezérigazgatóját

  • narancs.hu
  • 2023. január 13.

Belpol

A lap értesülései szerint Horváth Péter János érkezik Pekárik Géza helyére.

Azonnali hatállyal leváltották Pekárik Gézát, az MVM Paksi Atomerőmű vezérigazgatóját – írja több egymástól független forrásra hivatkozva a Telex. A lap értesülései szerint az új vezérigazgató Horváth Péter János, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal eddigi elnöke lesz.

A portál az ügyben kérdést küldött az atomerőmű vezérigazgatójának. Abban az esetben, ha valóban Horváth került a paksi atomerőmű élére, az energiahivatalnak is új vezetőre lesz szüksége. A Telex kormányzati forrása szerint erre a posztra Juhász Edit, az MVM általános és jogi vezérigazgató-helyettese a legesélyesebb.

Czepek Gábor MVM-vezér távozása után egyébként az MVM új vezérigazgatóját is hamarosan megnevezi a kormány, aki egyes források szerint érdemi változásokat tervez a cégnél.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk