Újabb miniszteri támogatást kapott Zalatnay Sarolta

  • narancs.hu
  • 2021. október 19.

Belpol

Ezúttal 2,5 millió forintot írt alá neki Kásler.

Újabb miniszteri támogatást ítéltek meg Zalatnay Saroltának, ezúttal 2,5 millió forintot - vette észre a 24.hu az NKA honlapján október 1-én közzétett pályázati döntések leiratából.

Az első alkalommal, szeptember közepén kapott Zalatnay tízmillió forint miniszteri támogatást „az életmű koncertkörút megvalósítására”. A fenti tájékoztató szerint ezt most megtoldották még 2,5 millióval, ezúttal „életmű-összefoglaló kiadványok kiadására” szánják az összeget.

A 24.hu emlékeztet, hogy Zalatnay szeptemberben aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű petíciót is, de határozottan elutasította azokat a feltételezéseket, hogy a politikai állásfoglalás és a miniszteri támogatás között bármiféle összefüggés lenne.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Hóhelyzet van

  • narancs.hu
Csütörtök éjfélig az ország középső részén 5-15 cm-es vizes, tapadó hóréteg alakulhat ki. Tömegközlekedők, home office-osok előnyben. 

Ének az előcsarnokból

  • - turcsányi -

Quentin Tarantino nem filmrendező, jó, nem elsősorban filmrendező, hanem valami szekta, de híveinek számossága miatt sokkal inkább valamiféle egyház érinthetetlen Jézuskája, aki történetesen filmrendező (is).