Újabb név merült fel Karácsony helyetteseinek listáján

  • narancs.hu
  • 2019. október 22.

Belpol

Itt a negyedik!

Ahogy azt kedden reggel mi is megírtuk, alakul Karácsony Gergely csapata, három helyettese várhatóan Gy. Németh Erzsébet, Tüttő Kata és Kerpel-Fronius Gábor lesznek.

Délután aztán a Népszava megírta, hogy a névsor még egy névvel bővülhet, negyedik helyettesként a listára felkerülhet Dorosz Dávid is. Ezt a hvg.hu-nak Karácsony stábja meg is erősítette.

Dorosz Dávid volt Karácsony egyik kampányfőnöke. Az egykori LMP-s képviselő később a Párbeszédbe is követte Karácsonyt. Később kissé eltávolodott a magyar politikai élettől, élt az Egyesült Államokban és céget alapított, majd miután idén januárban kiszállt az üzleti életből, csatlakozott Karácsony csapatához. Erről bővebben az alábbi cikkünkben olvashatnak.

A Karácsony-kampány és a stáb titkai: így jött össze a győzelem

Beépültünk Karácsony stábjába, hogy belülről kövessük a kampányt. Ízelítő a friss Magyar Narancsban megjelent terjedelmes, de izgalmas riportból. „A jelölt", ahogy maguk között Karácsonyt nevezték stábjának tagjai, majdnem mindennap megjelent a reggel 8 órási értekezleteken, ahogyan a központi kampánystáb legfontosabb tagjai is: volt újságírók, kommunikációs szakemberek, programkoordinátorok, politológusok, elemzők.

Figyelmébe ajánljuk