Újbudán ismét együtt indul az ellenzék, az LMP is

  • narancs.hu
  • 2024. február 1.

Belpol

2019-ben nyertek, most is közös jelölteket állítanak.

Öt ellenzéki párt állapodott meg Újbudán arról, hogy közösen fog indulni az önkormányzati választásokon. 

László Imre, Újbuda polgármestere azt mondta, a Demokratikus Koalíció, a Momentum Mozgalom, a Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd–Zöldek és az LMP határozott úgy, hogy együtt képviselőjelölteket indítanak a június 9-i önkormányzati választáson.

„Közösen kívánjuk a munkát folytatni, hogy terveinkkel összhangban Újbudát haladó szemléletű mintakerületté, biztonságossá és zölddé formáljuk, ahol nemcsak figyelünk, de vigyázunk is egymásra” – fogalmazott a polgármester.

Orosz Anna, a kerület országgyűlési képviselője a megállapodást ismertető tájékoztatón arról beszélt, hogy a koalíciós pártok egy erős és befogadó kerületért dolgoznak, ahol érték a zöldterület, ahol a legfontosabb, hogy a gyerekeknek jó legyen a bölcsődékben és óvodákban, ahol a kerületiek egészségén sosem spórolnak. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk