Ungár Péter Mózeshez hasonlítja Gyurcsány Ferencet

  • narancs.hu
  • 2023. október 30.

Belpol

Rendszeresen egyeztet vele. "Gyurcsány Ferencről radikálisan megváltozott a véleményem 2010 óta."

Ungár Péter, az LMP társelnöke a DK-hoz és Gyurcsny Ferenchez fűződő viszonyáról is beszélt Válasz Online-nak adott interjúban.

"Honnan a nagy szerelem?" – teszi fel a kérdést Stumpf András, a Válasz Online újságírója Gyurcsány kapcsán. Mire Ungár közli,

Gyurcsány Ferencről radikálisan megváltozott a véleményem 2010 óta."

Ungár szerint "Gyurcsány Ferenc kormányzása nem volt jó kormányzás, de jogállami rendszer volt. Ez meg most nem az." Szerinte van hasonlóság Orbán és Gyurcsány között. Egy szempontból mindenképp összevethető a két személy Ungár elmondása szerint – Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc is kimagasló tehetség.

Elárulta, hogy rendszeresen egyeztetnek telefonon.

Majd két igen erős hasonlatot is mondott az interjúban. Eszerint

...ha megnézzük a többi ellenzékit, azt látjuk, hogy vannak szobafestő-mázolók, meg van Chagall – utóbbi Gyurcsány."

Képes lehet összehozni egy választáson esélyes konglomerátumot. Persze vezetni nem vezetheti már az országot. Olyan ez, mint az ígéret földje meg Mózes. Az ő útja addig tart, oda ő már nem léphet be."

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk