Vajon ki előtt hajbókol ez a bólogatós Orbán-figura?

  • B.P.M.
  • 2018. november 29.

Belpol

Csak nem az oroszok előtt?

Szinte még ki sem hűlt annak a helye, hogy a közelmúltban megírtuk: az eBayen 10 - 15 ezer forintért lehet kapni Orbán Viktorról mintázott mellszobrokat, a Facebook máris egy újabb érdekes árucikket sodort a szemünk elé.

A viszonylag kis követőbázissal rendelkező NID NOD Factoryról nem lehet sokat tudni - például az sem derül ki, hogy csinálnak-e más politikusokról hasonló figurákat -, de az az adatlapjukból megtudtuk, hogy termékeiket kézzel készítik és festik, a Black Fridayre 30 darab bólogatós Orbán Viktorral készültek.

Úgy néz ki, hogy a politikai dekortárgyak forradalmának a küszöbén állunk, a miniszterelnök már más gyártókat is megihletett: a közelmúltban benéztünk a Szia+ üzletbe, ahol Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc ihlette gyertyákat és perselyeket, valamint több közéleti szereplőről mintázott maszkot tekintettünk meg:

Orbán-gyertya, Mészáros-persely - egy hely, ahol fancy a NER

Véget ért a Halloween, de ne csüggedjen: farsangon még bulizhat Németh Szilárdként. Modern, cool, trendi, szexi, fancy - sorolta Orbán Viktor még 2015-ben Kötcsén, milyennek kell lennie a jobboldalnak, a „mindennapi nacionalizmusnak", az épített rendszernek ahhoz, hogy vonzó legyen a fiatalok körében.

Figyelmébe ajánljuk