Visszavonták a tanítás közben kiürített iskola engedélyét

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 15.

Belpol

A soroksári Qualitas helyett második és harmadik kerületben lévő iskolákat is javasolt a Kormányhivatal.

Visszavonták a soroksári Qualitas Gimnázium működési engedélyét, ahol a héten végrehajtó jelent meg tanítás közben, és kiürítette az intézményt – tudta meg az ATV.

Az ATV szerkesztőségét egy szülő értesítette arról, hogy minden érintett tanuló családját személyesen keresték fel a Kormányhivataltól, és átadták az erről szóló értesítőket. Ezekben arról is tájékoztatják a szülőket, hogy melyek azok az iskolák, amelyekben folytathatják tanulmányaikat a diákok. 

A szülő elmondása szerint a levélben olyan intézményekről van szó, amelyek sokkal távolabb vannak, mint az eddigi gimnázium, köztül második és harmadik kerületi középiskolákkal.

A szülő elmondta: a bizonyítványok, és egyes tanulók esetében a diákigazolványok is a végrehajtó által lefoglalt épületben maradtak, ez pedig megnehezíti az átjelentkezési procedúrát.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk