Lada Nivával hajtott föl a szegedi Dóm lépcsőjére

  • narancs.hu
  • 2023. május 3.

Bűn

Így mulat egy magyar úr az osztálytalálkozón.

Lada Nivával kaptatott föl egy budapesti férfi a szegedi Dóm lépcsőjére április 22-én, szombaton késő este – olvasható a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőrség Facebook-oldalán.

A Ha egy videót nézel meg ma... kezdetű közlemény szerint a Dóm lépcsője megrongálódott az autó kerekei nyomán. A Szegedi Rendőrkapitányság rongálás bűntett miatt eljárást indított, kihallgatta a gyanúsítottat, aki beismerő vallomást tett. 

Azt mondta, osztálytalálkozóra érkezett Szegedre. Miután a vacsora véget ért, hölgyismerősének – a közleményből nem derült ki, hogy egykori osztálytársáról van-e szó – fölajánlotta, hogy hazaviszi autóval. 

„Miután elindultak, a sofőr romantikus lépésre szánta el magát: úgy döntött, a Lada Niva terepszögeit kihasználva felhajt a szegedi Fogadalmi templom kapuja elé és ott felkéri a hölgyet egy táncra. A hölgy a felkérést nem fogadta el” – írja a rendőrség. 

Az esetet rögzítette a térfigyelő kamera.

 

A szegedi fogadalmi templomnál mindig történik valami, és nem csak a Szabadtéri Játékok, a karácsonyi vásár vagy a Bortér idején:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk