Összeomlott a buszsofőr a négyéves kislány halála után

  • narancs.hu
  • 2022. június 12.

Bűn

Kórházban kezelik a férfit, aki az iskolabuszt vezette, amelyen ottfelejtették a gyereket. 

Összeomlott és pszichiátriára került az az 56 éves kunhegyesi férfi, aki vezette azt az iskolabuszt, amelyben szerdán órákra ottfelejtettek egy négyéves kislányt – számolt be róla az RTL híradója.

A kislányt életveszélyes állapotban szállították kórházba, pénteken életét vesztette.

A busz óvodásokat vitt a környező településekről Tomajmonostorára, az elhunyt kislány Tiszaderzsiből indult az intézménybe.

A rendőrség az 56 éves sofőrt halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával hallgatta ki. Jelenleg az RTL információi szerint idegállapota miatt a szolnoki kórházban kezelik. 

A híradónak a Közúti Fuvarozók Egyesületénél azt mondták, hogy ilyen esetekben, amikor kísérő nélkül utaznak a gyerekek, a sofőrnek és az óvodapedagógusnak közösen kellene meggyőződnie arról, hogy mindenki leszáll és megérkezik az intézménybe. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk