Már halált okozó gondatlanság miatt nyomoz a rendőrség a buszban felejtett kislány ügyében

  • narancs.hu
  • 2022. június 10.

Bűn

A kislány halála miatt már nem veszélyeztetés ügyében nyomoznak.

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a rendőrség a négyéves kislány tomajmonostorai tragikus halála miatt – írja a Telex a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott információ alapján. Letartóztatást nem indítványoztak az ügyben.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a kislányt szerdán egy gyerekeket szállító kisbuszban felejtették Tomajmonostorán. A busz a helyi óvodába vitte a gyerekeket, leszálláskor nem vették észre, hogy valaki még van a buszban. A kislányt szerda délután közel nyolc óra után találták meg az átforrósodott buszban, életveszélyben volt, mentőhelikopterrel szállították a debreceni kórházba. Az orvosok hiába küzdöttek az életéért, péntek reggel a kislány meghalt.

Bár a Karcagi Rendőrkapitányság szerdán még foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indított nyomozást, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost, a busz vezetőjét hallgatták ki gyanúsítottként, a kislány halála megváltoztatta a körülményeket.

(Telex)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk