Csúszik a Dunai Finomító elindítása, újabb hibát találtak

  • narancs.hu
  • 2022. december 1.

Élet + Mód

Repedések a rendszerben.

 A Mol százhalombattai Dunai Finomítójának december 2-re tervezett újraindítása még várat magára, ugyanis a legutóbbu nyomáspróbán repedéseket találtak. 

Az Index információi szerint a csúszás minimum háromnapos lesz. A portál szerint ez egyet jelent azzal, hogy amíg a 480 forintos ársapka érvényben van, addig a nagykutakon is átmeneti készlethiány lehet. 

A portál emellett arról ír, hogy nemcsak Százhalombatta újraindítása miatt vannak problémák, hanem azért is, mert hiányzik a megfelelő mennyiségű import. Hiába importál ugyanis Mol folyamatosan a szlovákiai finomítójából olajat, de a logisztikai kapacitásai többet nem bírnak el.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk