A Videoton volt edzője Orbánról: "ettünk egy kis sonkát a spájzban és közben megbeszéltük, mi a teendő"

  • narancs.hu
  • 2020. március 2.

Fekete Lyuk

A focisták más a spájzban vannak: kis magyar etűd arról, hogy működnek a dolgok az Orbán-portán.

A portugál José Gomes 2013 és 2014 között volt a fehérvári Videoton focicsapat edzője. Gomes a Tribuna Expresso nevű portálnak nyilatkozott pályájáról, miközben szóba került magyarországi edzősködése is.

Gomes elmodta, hogy bár jól nyitott a csapatnál, de akadtak problémák, s ezeket "a klubhoz közel álló magyar miniszterelnök segítségével is sikerült megoldanunk". Ahogy a csakfoci.hu szemléje tovább is idézi:

"Ha valami probléma volt, elmentem a házába, amihez igen közel laktam, ettünk egy kis sonkát a spejzben és közben megbeszéltük, mi a teendő."

A klubot a Garancsi István vezette cég üzemeltette akkoriban, de személyeket Gomes nem nevesít az interjúban. Úgy tűnik azonban, hogy minden hiába: a nagylelkű miniszterelnök meg a közös sonkázás nem oldotta meg a gondokat, a nehézségeket ugyanis nem sikerült áthidalnia Gomesnek, és inkább távozott a csapattól.

"Voltak is gondok a szervezettséggel, a menedzsementtel, az átigazolásokkal, olyan dolgok, amelyeket jó lett volna alaposan átbeszélni a klubon belül, de végül nem igazán jártam sikerrel." -idézik.

Figyelmébe ajánljuk