A kormánypárt fő kultúrharcosa templomokat gyújtogató, sátánista zenekarokért rajong

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 27., 14:01
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Közben pedig a „züllött életet népszerűsítő balliberális előadókat” támadja.

Szakács Árpád az elmúlt hónapokban olyan tempóban megy neki művészeknek, zenészeknek, celebeknek, mintha az ’50-es éveket írnánk. A hétvégén a popzenészeket találta meg, és nem meglepő módon leszűrte a tanulságot, hogy a könnyűzenében és a rádiókban is balliberális diktatúra van, függetlenül attól, hogy a legtöbb rádió már Andy Vajna filmügyi kormánybiztos kezében van.

A kultúrkampf következő fejezete a könnyűzenéről szól: balliberális ízlésdiktatúráról harsog a kormánylap

Megkapta a magáét Fluor Tomi, a Punnany Massif, a Halott Pénz, de a 30Y is. A Magyar Idők legfőbb kulturális tisztogatója, Szakács Árpád most épp a könnyűzenében (is) kialakult fertő, a balliberális ízlésdiktatúra ellen kelt ki. A Kinek a kulturális diktatúrája?

„A legprimitívebb és legobszcénabb szövegeket gyártó, a drogozást és a züllött életet népszerűsítő balliberális előadók ezalatt több tízezer alkalommal voltak hallhatók a rádióban, mindezért sokmilliós jogdíjat vesznek fel, hiszen mi is lehetne a feladata egy állami rádiónak, mint hogy csak ezeket támogassa” – vonta le a tanulságot Szakács, akinek máskor nincs gondja a „züllött életet népszerűsítő” előadókkal.

A megszűnt Heti Válasz főmunkatársa, Stumpf András szúrta ki, hogy a nemzeti, konzervatív, jobbos, kereszténydemokrata, illiberális stb. kultúrát védő Szakács zenei ízlése nem éppen NER-kompatibilis. „Pedig épp Szakács rajong keresztény templomok gyújtogatóiért, ő maga népszerűsít börtönbüntetésre ítélt sátánista gyilkosokat Facebook-oldalán. Szakács zenei kedvenceit bárki megismerheti, ehhez még ismerősének sem kell lenni” – írta a hetilap bezárása után munka nélkül maradt, írásait a közösségi oldalon publikáló újságíró. Szakács oldalán több sátánista banda is megtalálható.

Szakács Árpád Facebook-oldalának tanúsága szerint rajong az olyan együttesekért, mint a Burzum vagy az Emperor. Hogy mit érdemes tudni ezekről az együttesekről? A norvég Burzum zenészét, Varg Vikernest például gyilkosságért, illetve néhány fatemplom felgyújtásáért 21 éves börtönbüntetésre ítélték.

Szakács másik kedvenc zenekarából, az Emperorból pedig két tag is börtönbe került, rövid időre Samoth, aki aktívan részt vett templomgyújtogatásokban, és hosszú évekre Bård Faust, aki megölt egy homoszexuálist Lillehammerben.

Mint arról már beszámoltunk, Szakács korábban házmesterként is dolgozott, 2014 és 2016 között a Magyar Társasház Kft. ügyvezetője volt.

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 27., 14:01
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  rworse
  2018. augusztus 27., hétfő 22:02
  Nnnna, jó tudni az ilyesmit. Bár mindig így szokott lenni, a nagy purifikátor szerepben tetszelgőknek általában sötét titkaik vannak.
 2. 1
  tiszapolgári
  2018. augusztus 27., hétfő 19:22
  Az új ember szakácsa.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk