Bayer ötforintosokban fizetné ki a 300 ezres kártérítést Hadházynak
bzs_top_story_lead.jpg

Bayer ötforintosokban fizetné ki a 300 ezres kártérítést Hadházynak

  • narancs.hu
  • 2019. január 17.

Fekete Lyuk

De bocsánatot akkor sem kér, hiába kötelezte rá a bíróság.

Hadházy Ákos parlamenti képviselő a héten pert nyert Bayer Zsolttal szemben. A publicistának a perköltségen túl  300 ezer forintot kell fizetnie a képviselőnek, és bocsánatot kell kérnie levélben, amit a blogján, ahol az írások megjelentek, 30 napig elérhetővé kell tennie.

Nade. A bátor Bayer blogján kelt ki az ítélet után. Szerinte azért veszített, mert az „ügyben eljáró bírók intelligencia szintje nem éri el egy második elemis, közepes képességű kisdiákét, vagy politikailag motiváltak, ezért ezt az ítéletet hozták.“

Bayer úgy véli, nem is nevezte gecinek Hadházyt, mikor azt mondta, hogy Hadházy geci, Szél Detti nyeli: ő csak a kormányellenes tüntetők egyik transzparensét fordította ki (mi szerint Orbán geci, Áder nyeli). Bayer szerint a „libsi-bolsi ellenzék és a csürhéjük ezt a kifejezést emelte politikai programjának középpontjába“.

Azt is írja, ötforintosokban fogja kifizetni a megítélt összeget:

„1.: Hadházynak 5 forintosokban fogom kifizetni a 300 ezer forintot. Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára. Ehhez kérem is az önök segítségét, mert rengeteg 5 forintosra lesz szükségem. Kérek mindenkit, hogy hozzon, küldjön nekem 5 forintosokat, az ECHO-ba, Karc-ba, Magyar Időkhöz. Félre ne értsenek, nem pénzt kunyerálok, én nem Juhász Péter meg a Jobbik vagyok, hogy másokkal fizettessem ki a saramat, mindenkinek odaadom más pénzegységben, amennyi 5-öst ad nekem, csak egyedül nem tudok ennyi ötforintost összehozni.

2.: A bíróság arra kötelezett, hogy kérjek bocsánatot Hadházytól. Ez akkor fog megtörténni, amikor Hadházyék bocsánatot kérnek a miniszterelnöktől és a köztársasági elnöktől.“

 

Figyelmébe ajánljuk