Kocsis Máté mindenkit megnyugtatott: a Fideszben van erő és bátorság a liberálisokkal szembeni küzdelemhez

  • MTI
  • narancs.hu
  • 2019. július 27.

Fekete Lyuk

Megtesznek mindent a keresztény szabadságért és Magyarországért.

A Fidesz készen áll a liberálisokkal szembeni küzdelemre – nyilatkozta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szombaton az MTI-nek.

A kormánypárti politikus az Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédét kommentáló ellenzéki pártokra reagálva úgy folytatta, összegezve a miniszterelnöki eszmefuttatást, hogy azért kell szembefordulni a liberális ellenzékkel, mert nem a magyar családok, hanem a külföldiek érdekeit képviselik Magyarországon.

Orbán: Nem kell már félni, ki lehet mondani, a NER illiberális rendszer

A miniszterelnök arra vállalkozott Tusnádfürdőn, hogy megmagyarázza: miért épített ki 2010 után egy új politikai rendszert.

Betelepítenék a bevándorlókat, újra eladnák a közműcégeket a külföldieknek, megemelnék a rezsiköltségeket és a brüsszeli bürokrácia érdekeit szolgálnák itthon – sorolta bőszen Kocsis az ellenzéki elképzelt törekvéseket.

Kocsis Máté kijelentette, hogy a Fidesz készen áll a liberálisokkal szembeni küzdelemre. "Van kellő erőnk és bátorságunk, hogy megvívjuk az előttünk álló csatákat a keresztény szabadságért, Magyarországért, és az eddigi eredmények megvédéséért."

Figyelmébe ajánljuk