Kovács Zoltán akkorát bakizott Orbán tusványosi beszédének közvetítése közben, hogy legorillázta az uniós ellenfeleket

  • narancs.hu
  • 2019. július 27.

Fekete Lyuk

Véletlen elírás.

Orbán Viktor szombaton megtartotta Tusványoson az évi rendes beszédét, amelynek főbb üzeneteit Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára közvetítette a Twitteren.

Orbán: Nem kell már félni, ki lehet mondani, a NER illiberális rendszer

A miniszterelnök arra vállalkozott Tusnádfürdőn, hogy megmagyarázza, miért épített ki 2010 után egy új politikai rendszert.

Kovács azonban annál a résznél, mikor Orbán Viktor arról beszélt, hogy sikerült megakadályozniuk, hogy az Európai Unióban "Soros jelöltjei", "ideológiai gerillák" kerüljenek a fontosabb pozíciókba. Minden bizonnyal billentyűzete áldozata lett. Gerillák helyett nyilván véletlenül gorillákat kreált posztjába.

Zoltan Kovacs on Twitter

PM Orbán: We tripped up everywhere the Soros candidates. We prevented the ideological gorillas from taking up important positions

Zoltan Kovacs on Twitter

This was a mistake (tweeting too fast). The PM spoke of preventing ideological _guerrillas_ from taking up important positions. + Read my blog post here: https://t.co/hlDDhYpVho

Az államtitkár nem győzött magyarázkodni a baki miatt, hisz' az őt követő újságírók közül volt, aki már úgy adta tovább, hogy Orbán legorillázta Webert és Timmernmanst.

Neked ajánljuk