Kósa Lajos káröröme: páros lábbal száll bele a ma megszűnő Magyar Nemzetbe

  • narancs.hu
  • 2018. április 11.

Fekete Lyuk

A nagy bujkáló visszatért a képernyőre.

Ma jelent meg utoljára a Magyar Nemzet nyomtatott verziója és az mno.hu sem frissül tovább.

A lap megszűnése miatt kedden Orbán Viktort is megkérdezték, ő azonban csak annyit mondott: "Nem foglalkozunk üzleti ügyekkel." Szerdán reggel pedig a kampány utolsó heteiben hol ügyesebben, hol ügyetlenebbül bujkáló Kósa Lajos is visszatért a TV2 képernyőjére, és rögtön páros lábbal szállt bele a Magyar Nemzetbe: "Sajnálom őszintén a Magyar Nemzetet. Nagyon rossz irányba mentek, olyan hazugságokat toltak, de kiderült, hogy a választók sem hittek nekik."

Majd hozzátette, szerinte Simicska Lajos azért zárja be a lapot, mert menekülni akar a felelősségre vonás elől, amivel a választás előtt megjelentetett "álhírek" miatt kellett volna szembenéznie. Kósa most különösen boldog lehet, hiszen az elmúlt hetekben ezek az "álhírek" jelentősen megnehezítették az életét, olyannyira, hogy a kampány utolsó napjaiban valósággal eltűnt a nyilvánosság elől.

Itt a Mokka szerda reggeli adása, nézzék, ha van gyomruk hozzá:

Kósa Lajos a Magyar Nemzet megszűnéséről: ˝Elmenekülnek a felelősségre vonás elől˝ / tv2.hu

Belépés Simicska Lajos úgy döntött, hogy megszüntetni a Magyar Nemzetet, mert neki nem számítanak az értékek - fogalmazott a Mokkában Kósa Lajos, aki szerint a lap egyébként hemzsegett a hazugságoktól, így komoly perekkel néztek volna szembe az elkövetkezendő időszakban. A politikus a választásokról, saját eredményéről és lehetséges jövőbeli pozíciójáról is beszélt.

Figyelmébe ajánljuk