Nagyot ment a TikTokon a Karácsony Gergely-tetoválás

  • narancs.hu
  • 2024. június 25.

Fekete Lyuk

Híre a főpolgármesterhez is eljutott.

"Minden egy őrült ötlettel kezdődött. Kristóf, tulajdonos és tetoválóművész, kitalálta, hogy mi lenne, ha a következő projektje Karácsony Gergely főpolgármester portréja lenne. De nem csak egy egyszerű tetoválásra gondolt – egy teljes portréra a kollégánk bokáján!" – kezdi a történetmesélést a Street Art Tattoo Stúdió bloggere.

"Kristóf órákig dolgozott a részleteken, hogy a lehető legélethűbb portrét alkossa meg. A végeredmény lenyűgöző lett! A tetoválás olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttünk, megosztjuk a folyamatot és az eredményt TikTokon is."

Majd a TikTokon berobbant a politikusportré (amit még egy "Daddy" – Papa – felirattal is elláttak): "Amint a videót feltöltöttük, szinte azonnal virálissá vált!

Több ezren lájkolták és kommentelték, hogy milyen hihetetlen és őrült ez az ötlet. De az igazi meglepetés akkor jött, amikor maga Karácsony Gergely is reagált a videóra."

De itt még nincs vége a történetnek, a TikToknak köszönhetően Karácsony Gergely úgy döntött, hogy személyesen is ellátogat a Street Art Tattoo stúdióba, hogy megnézze a saját portréját. "A látogatása mindenkit izgalommal töltött el, és hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy vendégül láthattuk őt."

Hogy Karácsony Gergely reklamálni ment-e a szalonba vagy gratulálni, arról nem szól a blogbejegyzés.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk